06
Qui som

Jordi Bas

Fotògraf de natura, enginyer agrònom i professor

 

Enginyer agrònom de formació, és un apassionat de la vida salvatge que ja fa temps va decidir  comprar prismàtics cada vegada més petits, per alleugerir l’equipatge, i objectius cada vegada més grans, per reivindicar des de la fotografia la protecció de tot el nostre Patrimoni Natural: fotografiar la Natura ha de ser també una forma d’ajudar a protegir-la.

 

Professionalment compagina la realització de fotografies per editorials, per revistes i per l’agència NHPA (puntera mundial en fotografia d’Història Natural, www.nhpa.co.uk), amb la docència en educació secundària.

 

També organitza guiatges fotogràfics per posar a l’abast de fotògrafs de tot el món algunes  de les espècies animals més emblemàtiques de la nostra fauna.

Ha rebut diversos guardons pel seu treball com a fotògraf, entre els que destaquen  un parell de mencions al Wildlife Photographer of the Year (el concurs de fotografia més prestigiós del món) i el premi Foto Nikon 2009 a la millor fotografia de natura.

 

Steve West

Ecòleg per la universitat d’East Anglia, guia de natura i educador mediambiental.

Llicenciat en ecologia de l’Universitat d’East Anglia, al Regne Unit, va instal·lar-se a Lleida l’any 1988. En aquest temps ha viatjat molt per Catalunya, amb l’afany d’arribar a conèixer tots els racons més interessants per observar els ocells, el seu hobby, passió i, ara, professió.

Des de l’any 1995 organitza i lidera viatges ornitològics per Espanya, i es autor de dos llibres sobre els ocells d’aquest país. En la seva capacitat com a educador mediambiental ha impartit cursos d’ornitologia, ecologia, xerojardineria, de vegades barrejats amb l’aprenentatge d’anglès. Es creador del portal de turisme ornitològic BirdingInSpain.

Ramon Orpinell

Llicenciat en psicologia clínica i propietari d’allotjaments de turisme rural a Montsonís.

Compta amb l’experiència acumulada durant més de vint anys com a Director Gerent de la Fundació Castells Culturals de Catalunya i la seva activitat actual com a administrador-gerent de “Castells de Lleida, SL, les seves tasques professionals diàries giren al desenvolupament econòmic i comercial de projectes turístics diversos de la gestió d’espais i entitats i del disseny i supervisió de Plans d’Empresa per a diferents negocis, els contactes amb esponsors, … a més del seu coneixement i visió del territori del Montsec – Noguera des de la posició de President de l’Associació d’Empresaris Montsec.

La seva experiència i activitat professional actual garanteixen dins el projecte de La Sabina el treball d’esponsoring, els contactes institucions, el foment del treball en xarxa, la implantació de l’activitat en el territori  i el disseny de nous projectes.

 

On som?

Adreça social

Centre de recepció La Sabina
C/ Major nº 7-9
Montsonís 25737 Foradada (Lleida)
Telf. 902.104.931

Horari

Matrins: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Tardes: dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21h.

Com arribar-hi

Amb cotxe: Des d’Artesa de Segre o/i Foradada una carretera asfaltada ens duu a la població de Montsonís.

Amb tren: Estacions més properes: Balaguer i Tàrrega ( a uns 24 Km).

Amb autobús: Línia regular fins Artesa de Segre (a 2 Km) i Ponts (14 Km).

Des d’altres punts de Catalunya, consulteu

www.mobilitat.org

 

 

esto es un tooltip message