07
Noticies
Quadern de bona pràctica fotogràfica a la natura
Localitzacio:
El Quadern de precaucions i bona pràctica fotogràfica a la natura explica quines són les precaucions que cal tenir en compte quan hom fa fotografies a la natura.
Contact
Les zones protegides del Delta del Llobregat s'han quedat petites
Localitzacio: Barcelona
Estudis científics demostren que les aus del Delta del Llobregat necessiten nous espais per assegurar la seva conservació.
Contact
La plataforma SOSDelta demana a la Generalitat de Catalunya que inicií la tramitació per l'ampliació de les zones ZEPA del Delta del Llobregat.
Localitzacio: Tarragona
Les entitats civils que promouen la campanya per a l'ampliació dels espais protegits del Delta del Llobregat, han elaborat un document en base a criteris ornitològics, exposant els arguments per l'inicií del procés d'ampliació.
Contact
L'estany d'Ivars
Localitzacio: Lleida
126 hectàrees d'aigua que són el recer d'una munió d'ocells aquàtics: ànecs, martinets, bernats, agrons, cigonyes, arpelles.... i tot plegat enmig la gran plana agrícola lleidatana.
Contact
Ipcena demana que s’aturi el projecte de construcció d’una guixera a la Vall de Tost
Localitzacio: Lleida
Denuncien falsedats al projecte que posaria en perill el jaciment paleontològic més antic de la península ibèrica. Per Laura Cortés.
Contact
Fauna del Pirineu
Localitzacio: Lleida
El Pirineu és un arxipèlag d’ecosistemes nòrdics isolats al sud d’Europa
Contact
Facilitar la captura de fringíl•lids, una mesura urgent contra la crisi?
Localitzacio:
S'ha aprovat de forma urgent i injustificada la modificació de la Llei de Protecció dels animals, per tal de permetre un increment notable de la captura d'ocells cantaires.
Contact
Depana ha presentat al•legacions en favor de la nova delimitació de la ZEPA marina del Delta del Llobregat
Localitzacio: Barcelona
A Catalunya es proposen 3 grans noves zones ZEPA marines: una al nord, una altra al centre i una gran àrea situada al voltant del Delta de l'Ebre.
Contact
esto es un tooltip message